Welkom bij de webwinkel van Oloide.nl en Chestahedron.nl

In deze webshop is een beperkt aantal oloides en Chestahedrons te koop. Er zijn veel meer formaten en houtsoorten leverbaar. Bel of Mail voor de mogelijkheden. Info@oloide.nl

De webshop verkoopt nu ook Chestahedrons. Voor meer informatie over chestahedrons ga naar www.chestahedron.nl of mail naar info@chestahedron.nl

Het is mogelijk oloides en chestahedrons in één bestelling te combineren.

 

Alle oloides en chestahedrons zijn gemaakt door Martin van der Meulen.

Voor vragen kunt u mailen of bellen naar +31 (0)6 44832150

Hartegroet

Martin van der Meulen

 

Klik op één van de onderstaande categorien om door te gaan.

Alle oloides zijn met de hand vormgegeven. De perfecte vorm zal zo goed mogelijk worden benaderd, maar enige afwijking hiervan is te verwachten.

De Chestahedron is een 7-zijdige vorm uitgevonden door Frank Chester. Alle zijden van de Chestahedron hebben dezelfde oppervlak, er zijn 4 driehoeken en 3 vliegers. Voor meer informatie over de Chestahedron, ga dan naar www.chestahedron.nl De Decatria is een dertienzijdige vorm, de duaal van de Chestahedron. Zie Decatria.nl voor meer informatie.

Merkaba en Platonische vormen van hout.

Hier komen alle nieuwe vormen die ik maak. Deze vormen zijn tot stand gekomen door inspiratie vanuit de Goddelijke wereld. Veel van deze vormen zijn niet op voorraad en kunnen speciaal voor u worden gemaakt. Veel vormen hebben een verhaal, dat ik zo mogelijk bij de vorm zal plaatsen. Klik dus door op de vorm om details te zien.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support