Oloide nl on Tour

Lezing over de OLOIDE, Rotterdam
Monday 06 March 2023, 19:45 - 22:30
Hits : 278

De AViN ledengroep Rotterdam organiseert de volgende lezing:

 

Oloïde, waar komt hij vandaan en waar gaat (rolt) hij naartoe?

Lezing van Martin van der Meulen, die zelf al enige jaren oloïdes vervaardigt uit allerlei houtsoorten en in verschillende formaten. Op zijn website www.oloide.nl maakt hij in een paar video’s aanschouwelijk hoe de oloïde voortkomt uit de kubus, één van de Platonische lichamen. In de lezing gaat Martin in op wat er voorafging aan deze ontdekking, hoe de oloïde zijn weg in de wereld vond en geeft hij een korte vooruitblik op de toekomst.

Waar en wanneer heeft Martin de oloïde voor het eerst gezien? Welke rol speelt de oloïde in zijn biografie?

Ook zal er de mogelijkheid zijn om een oloïde te ervaren. Wat gebeurt er wanneer je een oloïde ziet? Of wanneer je kijkt naar een rollende oloïde? Wat doet dat op zielsniveau? Hoe is het om een oloïde in je hand te houden? Maakt het uit van welke houtsoort de oloïde is gemaakt? Doet het formaat ertoe?

Op deze avond is er ruimte voor vragen en is het mogelijk om een oloïde aan te schaffen.

 

Graag aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer u wilt komen. Zonder aanmelding ook welkom.

 

Tijden:
19:45 – 21:30
Inloop en ontmoeting vanaf 19:30.

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats in het schoolgebouw van het Rudolf Steiner College, Tamboerstraat 9, 3034PT Rotterdam.
Mensen in een rolstoel kunnen zich aanmelden bij Paul Peeters(E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; T: 010 – 422 8912). Zij komen het gebouw binnen via de Vaandrigstraat en gebruiken de lift om op de eerste verdieping te komen.

Location Studiecentrum Antroposofie Rotterdam
Locatie: Rudolf Steiner College

Tamboerstraat 9, Rotterdam