Oloide nl on Tour

Gaat niet door Kunstmarkt Buren
Sunday 13 September 2020, 11:00 - 17:00
Hits : 810

Op zondag 13 september 2020 wordt in Buren, voor de 23e keer, de niet meer weg te denken Kunstmarkt gehouden. Ruim 90 kunstenaars zullen de tuinen van het Marechausseemuseum inrichten tot de grootste openlucht expositie van het Rivierengebied. Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten van disciplines zoals; portrettekenen, schilderen in verschillende soorten van stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden in hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie.

Genieten in Buren

In de kunststad Buren zijn op zondag de kaarsenmakerij en veel kleine winkeltjes en galeries geopend.  Op zich is Buren, gezien zijn historie, fraaie gebouwen en mooie straatjes altijd een bezoekje waard. De horeca met gezellige terrassen zal de bezoekers gastvrij ontvangen.

Bezoekersinformatie

De kunstmarkt begint om 11.00 uur en om 17.00 uur gaan de kunstenaars weer naar huis. Was u al lang van plan een mooi kunstwerk aan te schaffen, dan gewoon even komen genieten. Bezoekers die tevens een bezoek willen brengen aan het Marechausseemuseum, het voormalige Koninklijk Weeshuis van binnen willen bekijken, zijn van harte welkom.

De toegang tot het Marechausseemuseum is deze dag gratis.

Gratis toegang en parkeren

De kunstmarkt is gratis toegankelijk. Zelfs het parkeren in Buren is gratis, wel is het verzoek de auto buiten de stad te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerterreinen. Let wel op fout parkeren, kan ook in Buren extra geld kosten.

De kunstmarkt wordt gehouden onder voorbehoud van RIVM / Rijksoverheid maatregelen omtrent de Corona-crisis.

Location Vestingstad Buren