Oloide nl on Tour

BD/Demeter congres-Inclusieve Landbouw Ede
Thursday 12 December 2019, 10:00 - 16:00
Hits : 736

Oloide.nl zal aanwezig zijn met een kleine kraam op het BD Demeter congres in Ede

 

Inclusieve landbouw als bron voor geluk  en welzijn
BD/Demeter congres – 12 december, Mauritskazerne bij station Ede-Wageningen

Als in de landbouw de mensen, dieren, planten en de bodem – kortom alles – een plaats heeft die bij hen past, dan kun je spreken van inclusieve landbouw. Hoe komen we naar een inclusieve landbouw die betekenis biedt, mensen weer laat ‘aarden’ , gezonde voeding voortbrengt, biodiversiteit creëert en volop werkgelegenheid genereert?

Nu Aanmelden!

Binnen het machtige krachtenveld van intensivering  en schaalvergroting ontstaan bedrijven die een bypass maken naar de burger/consument en alternatieve modellen creëren, met veel meer maatschappelijke diensten dan verkoop van voeding alleen. En ook in de bio-retail wordt gezocht naar nieuwe verbindingen.

Er zijn voorbeelden van creatieve biologische en biodynamische boeren en tuinders die werken aan het liefdevol verbinden van boer, burger, natuur, en cultuur. Er zijn bedrijven waar duizenden mensen per jaar komen, om te oogsten, leren, genieten of te herstellen.

In het congres “Inclusieve landbouw als bron van geluk en welzijn” gaan we op zoek naar de rol die we zelf in het proces van omvorming kunnen spelen.

Dit congres wordt georganiseerd door de BD-Vereniging, Stichting Demeter, Initiatief Bewust Bodemgebruik, Landbouwsectie Avin ,  Boerengroep Wageningen en Toekomstboeren.

Nu Aanmelden!

 

Location Mauritskazerne bij station Ede-Wageningen
zaterdag 06 april 2024 van 10:00 - 14:00 uur
Zie en Doe Markt Zilverlinde Roosendaal
zaterdag 13 april 2024 van 10:00 - 14:00 uur
Lentemarkt VS De Zeeridder Bergen op Zoom
vrijdag 19 april 2024 van 10:00 - 17:00 uur
Massage Complementair Vakbeurs Gorinchem
zaterdag 20 april 2024 van 10:00 - 17:00 uur
Massage Complementair Vakbeurs Gorinchem
Sum total:   0.00 EUR
Go to cart